Ελλάδα

“Κόβουν” από τους στρατιωτικούς για να παίρνουν μετακλητούς στο ΥΕΘΑ!

Πριν γίνει “τσάρος” της Οικονομίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος,υπήρξε “στρατηγός” της Εθνικής Άμυνας. Και από τις δύο θέσεις του υποστήριζε με σθένος το “συμμάζεμα” του δημοσίου.

Και από τις δύο θέσεις του υποστήριζε με σθένος το “συμμάζεμα” του δημοσίου. Και από τις δύο θέσεις “χτυπούσε” αλύπητα σε συγκεκριμένους τομείς όμως με πρώτον απ΄ όλους αυτόν της Εθνικής Άμυνας. Και όλα αυτά μπορεί για κάποιους να μην είναι κατακριτέα.

Όπως όμως προκύπτει από σειρά  υπουργικών αποφάσεων ο μέχρι πρότινος Υπ. Εθνικής Άμυνας και νυν Υπουργός Οικονομικών, που κόπτεται για την περιστολή του δημόσιου τομέα, στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ πέρα του λοιπού στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού είχε στο προσωπικό  του πολιτικό γραφείο τριάντα  (30) μετακλητούς ή ειδικούς συνεργάτες ή υπαλλήλους με απόσπαση!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε και τα έγγραφα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα