Ελλάδα

Κρήτη: Εργαζόμενος έπαθε ηλεκτροπληξία και άφησε την τελευταία του πνοή σε ξενοδοχείο

Ο άντρας είχε πάει στο ξενοδοχείο για να κάνει εργασίες συντήρησης και καθαρισμού

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα έναν 30χρονο εργαζόμενο σε ξενοδοχείο ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία που του προκάλεσε ανακοπή καρδιάς κατά την διάρκεια των εργασιών του. που άφησε την τελευταία του πνοή σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος έπαθε ηλεκτροπληξία, χθες το απόγευμα Κυριακή (20/7/2025), όταν πήγε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης για να κάνει εργασίες συντήρησης και καθαριότητας με πιεστικό μηχάνημα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, με άγνωστο ακόμα τρόπο, υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή καρδιάς.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να επιχειρούν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 30χρονος, πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ. που προχώρησε σε έρευνες και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη και της υπεύθυνης του ξενοδοχείου.

Επίσης το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καλεί το Τεχνικό Τμήμα του ΣΕΠΕ να διερευνήσει το θανατηφόρο συμβάν για να έρθει στο φως το τι ακριβώς συνέβη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η νομοθεσία στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα, να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και να ενισχυθεί επιτέλους το ΣΕΠΕ, προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους τους συναδέλφους. Εκφράζουμε παράλληλα την επιτακτική ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να σταματήσουν να συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα