Ελλάδα

Κρήτη: Ομαδική εξόρμηση swingers σε πολυτελέστατο resort – «Φέτος περιμένω 355 άτομα», λέει ο ξενοδόχος 

«Κάνουν τα πάρτι τους, κάθονται έξι μέρες και φεύγουν»

Η Κρήτη, το φιλόξενο νησί της χώρας μας, θα γίνει τόπος ερωτικής συνάντησης swingers -ανταλλαγή συντρόφων – που θα καταφτάσουν από όλο τον κόσμο προκειμένου να ζήσουν για άλλη μια χρονιά, αξέχαστες στιγμές.  

Πλέον, η συνάντηση των swingers σε θέρετρο της Κρήτης έχει γίνει θεσμός μιας και η φιλοξενία μετρά από το 2015 – Με εξαίρεση δυο χρονιές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως μετέφερε ο ξενοδόχος που θα φιλοξενήσει στο πολυτελές resort του ζευγάρια από 86 χώρες, το «meeting» έχει κλειστεί για την 1η Μαΐου 2025.

«Το οργανώναμε από το 2015. Γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο, εκτός από δύο φορές στην πανδημία που είχε γίνει. Γίνεται πάντα μία εβδομάδα. Είναι είτε στις αρχές της σεζόν, είτε τέλος της σεζόν», είπε ο ξενοδόχος μιλώντας σήμερα (04.04.2025) στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Με βρήκαν αυτοί οι άνθρωποι και μιλήσαμε. Κάναμε μια συμφωνία και έρχονται. Είναι πολύ καλή συμφωνία. Είναι αρκετά καλά τα χρήματα. Από εκεί και πέρα, εγώ τους νοικιάζω το χώρο. Αυτοί κάνουν, ότι κάνουν μέσα», συμπλήρωσε.

«Έρχονται ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Να φανταστείτε την πρώτη χρονιά είχαμε άτομα από 86 χώρες. Φέτος περιμένω 355 άτομα. Κάνουν τα πάρτι τους, κάθονται έξι μέρες και φεύγουν. Κάνω τη συμφωνία περίπου έναν χρόνο πριν, μόλις το ανακοινώσει το πρακτορείο, σε ένα μήνα έχει σχεδόν κλείσει όλο το event. Έχει πουληθεί», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί σταμάτησαν 42χρονο για αλκοτέστ και τον «τσάκισαν στο ξύλο» – Καταγγέλλει ότι του έσπασαν το χέρι και του ράγισαν τα πλευρά
Ο 42χρονος κάνει λόγο για ακραίες ανάρμοστες συμπεριφορές από ένστολους σε σημείο, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά να φοβάται: «Ότι θα προβούν σε γενετήσιες πράξεις εναντίον μου»
Αστυνομικός 28
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 47 λεπτά
2