Ελλάδα

Ξέμειναν στη Ραφήνα οι επιβάτες του Super Jet που έπαθε βλάβη

Ανεκτέλεστο θα παραμείνει τελικά το δρομολόγιο του επιβατηγού ταχύπλοου «Super jet» που ενώ είχε αποπλεύσει στις 5:30 το απόγευμα από το λιμάνι της Ραφήνας με 304 επιβάτες, επέστρεψε λόγω βλάβης.

Όπως ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία, εξασφαλίστηκε η διαμονή και η διατροφή των επιβατών σε ξενοδοχεία, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να εισπράξουν τα λεφτά από το εισιτήριο και να ταξιδέψουν αύριο ή με πλοία της γραμμής ή όσοι το επιθυμούν και με το ίδιο ταχύπλοο, εφόσον αποκατασταθεί η βλάβη.

Το Super jet είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για σήμερα προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ταχύπλοο που λειτουργεί με μηχανές αντενέργειας (υδροτζέτ), ρούφηξε σε κάποιες από τις σωληνώσεις του που μεταφέρουν το νερό πετονιές.

Σημειώνεται ότι το σύστημα υδροτζέτ μεγάλης διαμέτρου μεταφέρει μεγάλες ποσότητες νερού προσφέροντας μεγάλη ώθηση στο πλοίο και καλύτερη πλεύση.

Τη βλάβη διαπίστωσε και ιδιώτης δύτης που πραγματοποίησε έλεγχο όταν έφθασε το ταχύπλοο στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το ταχύπλοο θα οδηγηθεί απόψε σε ναυπηγείο του Πειραιά για δεξαμενισμό και μετά την αποκατάσταση της βλάβης θα επιστρέψει στο λιμάνι της Ραφήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο λιμάνι της Ραφήνας επιστρέφει λόγω βλάβης το επιβατηγό “Super jet”

Ελούντα: Πανικός σε παραλία – Ταχύπλοο χτύπησε και τραυμάτισε επιχειρηματία!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελίες πως ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα σε νησιά δεν δέχονται παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ: Σύγκρουση ΠΟΕΔΗΝ και γιατρών
Στην Κω και στην Τήνο παρατηρήθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα - Η Ομοσπονδία των Εργαστηριακών Ιατρών κατήγγειλε πως οι μηχανισμοί επιστροφών και εκπτώσεων έχουν μετατρέψει τη λειτουργία των εργαστηρίων σε ζημιογόνα δραστηριότητα
Μικροβιολόγος 2
Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου θα δηλώσει παράσταση κατηγορίας για τις δολοφονίες των παιδιών
«Τα τεράστια λάθη και οι παραλείψεις βαραίνουν τους ιατροδικαστές και την εσφαλμένη προανάκριση», ξεκαθάρισε η δικηγόρος της μητέρας της Ειρήνης Μουρτζούκου, Σοφία Πολυζωγόπουλου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
Έφτασαν στο Λαύριο οι 520 μετανάστες που διασώθηκαν στα ανοιχτά της Κρήτης: Οδηγούνται στη δομή της Μαλακάσας
Οι μετανάστες πριν φύγουν για Μαλακάσα θα υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο και στη συνέχεια οι ελληνικές αρχές θα καταγράψουν τα στοιχεία των ταυτοτήτων τους
Μετανάστες
7