Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν σε ένα blog αναρτήθηκαν μηνύματα υβριστικά για τον 20χρονο φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που λίγες ώρες πριν είχε βρεθεί νεκρός 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε και κοντά στο σημείο όπου τον είχαν δει για τελευταία φορά το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου.
Γρήγορα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε, παρενέβη και στη συνέχεια ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και σχηματίστηκε δικογραφία κατά οκτώ ατόμων, με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού και της διασποράς ρατσιστικών σχολίων.
Με τη βοήθεια της Google, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ταυτοποιήσει τους οκτώ ανεγκέφαλους. Το πιο σοκαριστικό είναι πως ορισμένοι από τους κατηγορούμενους είναι από την Κρήτη και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοί οι Κρητικοί που έβριζαν τον νεκρό Βαγγέλη, να τον γνώριζαν κιόλας!
Η δικογραφία έχει φτάσει ήδη στα χέρια του εισαγγελέα που μετά τις ποινικές διώξεις θα αρχίσει να καλεί τους κατηγορούμενους για καταθέσεις!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
