Ελλάδα

Κυψέλη: Αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία – Σύρος μαχαίρωσε Γκανέζο

Στην Κυψέλη έγινε χθες (20.10.2023) αιματηρή συμπλοκή όταν Σύρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε Γκανέζο και τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Πρωτομαγιάς στην Κυψέλη ένας 29χρονος από την Συρία επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έναν υπήκοο Γκάνας.

Το θύμα μεταφέρθηκε με τραύματα στο χέρι και την ωμοπλάτη στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ο 29χρονος που επιτέθηκε στον Γκανέζο, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα μετά από αστυνομικούς ενώ κατά τον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν πάνω του το μαχαίρι της επίθεσης και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Οι οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις μεταξύ δικηγόρων και δικαστών είναι αυτονόητες και δεν ποινικοποιούνται»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει πως δικαστής της υπόθεσης Φιλιππίδη και ο σύζυγός της διατηρούν στενές οικογενειακές σχέσεις με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσέρχονται στο Εφετείο 2