Ελλάδα

Κυψέλη: Αυτό είναι το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Φαίης τυλιγμένη σε κουβέρτα

Σε απόσταση 450 μέτρων από το σπίτι – κολαστήριο της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη εντοπίστηκε η σορός της 23χρονης Φαίης, την οποία φέρεται να σκότωσαν η μητέρα της, η αδερφή της και η γυναίκα που την φιλοξενούσε και στη συνέχεια δήλωσαν την εξαφάνισή της, πιστεύοντας ότι θα γλιτώσουν από τα δίχτυα της ΕΛΑΣ.

Τις πρωινές ώρες της 8ης Οκτωβρίου 2021, η σορός της άτυχης κοπέλας εντοπίζεται στο πεζοδρόμιο της οδού Τύχης 3, στην Κυψέλη μπροστά από ένα κτίριο, το οποίο δεν έχει ακόμα αποπερατωθεί. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, στο συγκεκριμένο σημείο κάτοικοι της περιοχής έχουν αφήσει πλαστικά τάπερ, προκειμένου να ταΐζουν τα αδέσποτα της περιοχής.

kipseli

kipseli

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της Φαίης, Νίκος Μπακογιώργος στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, ο ιδιωτικός ερευνητής που είχε αναλάβει την υπόθεση του θανάτου της κόρης του, τρεις μέρες νωρίτερα είχε συναντήσει τον βασικό μάρτυρα, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής και ιδιοκτήτης καφενείου.

«Ο εν λόγω επαγγελματίας τον οποίο θα προτείνω και ως μάρτυρα ερωτηθείς σχετικά με την εύρεση της σορού της Φαίης μου απάντησε ότι την 8.15 το πρωί, όταν πήγε να ανοίξει το καφενείο του, παρατήρησε δύο γυναίκες, γειτόνισσες που παρατηρούσαν μία κουβέρτα, με κάποια αντικείμενα τοποθετημένα επάνω από αυτήν.

Το όλο θέαμα έδινε αρχικά την εντύπωση ότι επρόκειτο για άστεγο που πιθανόν να κοιμόταν τυλιγμένος σε μία κουβέρτα, πλην όμως τα σκουπίδια επάνω από την κουβέρτα τις παρακίνησαν την προσοχή. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, πήρε μία ξύλινη βέργα ξετύλιξε την κουβέρτα και είδε το  πτώμα που ήταν «κόκκαλο», όπως είπε χαρακτηριστικά, προφανώς λόγω της πτωματικής ακαμψίας.

Επάνω από το πτώμα υπήρχε σακούλα με πάμπερς κι ένα μπλουζάκι παιδικού μεγέθους. Η Φαίη όταν βρέθηκε νεκρή φορούσε πιτζάμες χρώματος μωβ, οι οποίες έφεραν χαρακτηριστικό παιδικό σκίτσο και παλιές παντόφλες. Από μακριά ο οποιοσδήποτε περίοικος θα είχε την αίσθηση ότι επρόκειτο για πεταμένα σκουπίδια. Η πρώτη εικόνα της Φαίης όταν την αντίκρυσαν, ήταν αυτή μίας βάναυσα κακοποιημένης νεαρής γυναίκας και προφανώς επρόκειτο για θύμα ανθρωποκτονίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, περίπου δύο μήνες μετά τον εντοπισμό της σορού, η αδερφή της Φαίης και η σπιτονοικοκυρά της φαίνεται ότι επισκέφθηκαν τον παραπάνω μάρτυρα, θορυβούμενες από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών. Μάλιστα στην προσπάθειά τους να «αλιεύσουν» πληροφορίες, η 57χρονη που φιλοξενούσε την Φαίη, παρίστανε τη δικηγόρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του