Λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα σε ισόβια, η μητέρα της άτυχης κοπέλας κάνει αποκαλύψεις.
Τα όσα καταγγέλει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα για τον δολοφόνο της κόρης της μετά την απόφαση του δικαστηρίου σοκάρουν… «Είχε αποβάλει. Την κακοποίησε σεξουαλικά και τη βίασε. Βιάστηκε το παιδί μου 2 μηνών έγκυος, με αποτέλεσμα να αποβάλει» αναφέρει μιλώντας στον ΣΚΑΙ με τρεμάμενη φωνή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η Κυριακή ήταν έγκυος το 2020. Είχαν έρθει με πάρα πολλή χαρά και μας ανακοίνωσαν το γεγονός. Μετά από 2-3 εβδομάδες έρχεται η Κυριακή μου στο σπίτι με κλάματα. Κατάλαβα ότι μαλώσανε πάλι, μου είπε “Μαμά, σήκω πονάω, έχω αίματα”. Είχε αποβάλει. Την κακοποίησε σεξουαλικά και τη βίασε. Βιάστηκε το παιδί μου 2 μηνών έγκυος, με αποτέλεσμα να αποβάλει. Καταγγείλαμε τον βιασμό, αλλά η Κυριακή μου δεν δέχθηκε να ταλαιπωρηθεί. Ο βιασμός έμεινε στο αρχείο. Ο δολοφόνος μού στέρησε ακόμα και την ευκαιρία να γίνω γιαγιά» ήταν τα σοκαριστικά λόγια της.
«Μαζί με την Κυριακή μου δικαιώθηκαν και οι πολλές γυναίκες που είναι πίσω από την Κυριακή, που δεν μπορούν να μιλήσουν, που φοβούνται, που επιτέλους θα πάρουν δύναμη και κουράγιο, για να βγουν μπροστά όπως θα κάνω κι εγώ και να σπάσουν τη σιωπή τους» τονίζει η μητέρα της.
«Έκανα υποχωρήσεις γιατί έβλεπα ότι η Κυριακή μου ήταν πολύ ερωτευμένη. Τον αγαπούσε σε υπερβολικό βαθμό», σχολίασε και ανέφερε ότι έβλεπε το κακό να έρχεται.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Με είχε πάρει βιντεοκλήση η Κυριακή μου και μου είπε “Μαμά, ο Θανάσης με ζηλεύει, άρα με αγαπάει. Στον δρόμο συναντήσαμε έναν παλιό συμμαθητή και αφού μιλήσαμε, ο Θανάσης αντέδρασε με το να γυρίσουμε σπίτι, να μου δώσει ένα χαστούκι και να μου πει δεν θα σου μιλήσει κανένας και ποιος είναι αυτός, κάνοντας σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπάθησα να τη συνετίσω, να της εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι σωστό, ότι η αγάπη μπορεί να αποδειχθεί με πράξεις κι όχι με χειροδικία. Ήταν τόσο πολύ ερωτευμένη, που δεν το κατάλαβε» ήταν τα λόγια της.
«Το πρώτο σημάδι που πρέπει να βλέπουν οι γυναίκες και τα κορίτσια, για να καταλάβουν ότι δεν θα συνετιστεί αυτός ο άνθρωπος: όλα ξεκινούν από ένα χτύπημα στο τραπέζι. Από το τι φόρεσες, από το να επικρίνεις τον/τη σύντροφό σου για το πώς μίλησε», συμπλήρωσε.
Αναφέρθηκε και στη μοιραία νύχτα της δολοφονίας της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Πρόλαβε να βγάλει στο κορμί της Κυριακής μου 7 φορές το μαχαίρι. Το κορίτσι μου πάλεψε ακόμη και την τελευταία της στιγμή, έβαλε τα χέρια της μπροστά, προσπάθησε. Ήλπιζε κάποιος εκείνη τη στιγμή – ένας αστυνομικός – θα αντιδράσει. Δεν με πήρε τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Και πριν να έπαιρνε ή εμένα ή τον μπαμπά της που ήταν ακόμα πιο κοντά, ίσως κάτι να άλλαζε. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, γιατί κι εγώ το ίδιο πράγμα θα της έλεγα: να πάει στην Αστυνομία».