Ελλάδα

Λαμία: Νεαρός σε αμόκ χτυπούσε αυτοκίνητα και αναποδογύριζε κάδους μέσα στον δρόμο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7.4.25) στη Λαμία όταν νεαρός σε κατάσταση αμόκ βγήκε στον δρόμο και άρχισε να χτυπά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να αναποδογυρίζει κάδους απορριμμάτων. 

Σύμφωνα με το lamiareport, οι κάτοικοι στην οδό Πυθίας, στη συνοικία Παγκράτι της Λαμίας άκουσαν φωνές και βγήκαν στον δρόμο όπου αντίκρισαν τον νεαρό σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει, να βρίζει, να χτυπά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να ρίχνει κάτω κάδους.

«Πεταχτήκαμε έξω και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Αρχικά νομίσαμε ότι τσακώθηκαν οδηγοί, αλλά γρήγορα είδαμε τον νεαρό να ένα ξύλο στα χέρια να φωνάζει και να απειλεί διερχόμενους οδηγούς.

Πήγε να επιτεθεί σε έναν ντελιβερά, που ευτυχώς τον απέφυγε. Λίγο αργότερα έβγαλε τα ρούχα του από τη μέση και πάνω και κλώτσησε τον προφυλακτήρα ενός διερχόμενου αυτοκίνητου.

Ο οδηγός κατέβηκε και τον απώθησε, ενώ ο νεαρός με ένα καδρόνι έσπασε τον καθρέπτη ενός παρκαρισμένου αγροτικού. Την ώρα εκείνη έφτασαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε μικρά παιδιά με τις μανάδες τους που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από εδώ. Φαινόταν ότι ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια ουσιών…», είπε στο LamiaReport ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει στην Αθήνα η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων ορειβατών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους
Η δασκάλα που έχασε τη ζωή της στα Βαρδούσια όρη
Γκύζη: Το δράμα πίσω από την τραγωδία – Το σημείωμα και το τραγικό φινάλε με τη βουτιά θανάτου
Αργά το απόγευμα της Κυριακής (28/12/25) ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου που κατέληξε σε διπλανό κτίσμα μετά τη «βουτιά» θανάτου
Από την επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου
5