Ελλάδα

Λάρισα: Σημάδια βελτίωσης στην κατάσταση της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγο της

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της, μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα

Η 43χρονη αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα, καθώς υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά, και είναι χτυπημένη στη μύτη, στη γνάθο και στο στόμα.

Η γυναίκα προσπαθεί να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, έχοντας και τη στήριξη από ψυχολόγους του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά βεβαίως και με τα δικά της πρόσωπα να βρίσκονται στο πλευρό της και να δηλώνουν τη συμπαράστασή τους.

Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Σύμφωνα και με τα όσα είπε, ήταν η πρώτη φορά που τη χτύπησε, όμως την είχε απειλήσει στο παρελθόν και γι’ αυτό το λόγο είχε κάνει μήνυση.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (07.08.2023). 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ήθελε να χωρίσουν και ζήτησε διαζύγιο. Το ζευγάρι για αρκετό καιρό ήταν σε διάσταση. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο σύζυγός της εισέβαλε στο σπίτι και την ξυλοκόπησε άγρια. Ο άγριος ξυλοδαρμός διήρκησε πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο. Λίγο πριν καταλήξει, η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε ανάταξη, προκειμένου να επανέλθει στη ζωή.

“Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει”, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
23.000 αποβολές στα σχολεία λόγω κινητού τηλεφώνου: Το αποτύπωμα της ψηφιακής απόσπασης στις τάξεις
Η εκτεταμένη χρήση κινητών και η διάσπαση προσοχής οδηγούν σε χιλιάδες πειθαρχικά μέτρα, αποκαλύπτοντας τα όρια του σχολείου απέναντι στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα
Πηγή φωτό: iStock
Ένα ξεχωριστό μουσικό «ταξίδι» με την «team AEGEAN» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Συμφωνική και λαϊκή ορχήστρα, μικτή χορωδία και σολίστ χάρισαν μια υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική εμπειρία, που απέσπασε θερμό χειροκρότημα και γέμισε την αίθουσα με μοναδική ενέργεια
Aegean
Ο ΕΟΦ ανακαλεί προϊόν «φυτικής πάστας με μέλι» γιατί περιέχει μη δηλωμένη σιλδεναφίλη
Εργαστηριακοί έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από διαπιστευμένο εργαστήριο του ευρωπαϊκού δικτύου OMCLs έδειξαν ότι το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη, χωρίς αυτό να αναγράφεται στη συσκευασία
Honey is in a jar on a wooden table. Honey flows down the honey stick into the jar. Nearby are pine nuts and rosemary. selective focus