Ελλάδα

Λάρισα: Τρία άτομα στο κάδρο για την κακοποίηση των παιδιών – Αναζητούν τον σύντροφο της μητέρας

Καψίματα από τσιγάρα, εκτεταμένες εκδορές και δερματικές βλάβες σχεδόν σε όλο τους το σώμα διαπίστωσαν στο σώμα των δυο παιδιών οι γιατροί στη Λάρισα

Σοκ έχει προκαλεσει η υπόθεση της Λάρισας με την κακοποίηση δύο αδερφών 5 και 6 ετών με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Για την κακοποποίηση των παιδιών στη Λάρισα έχουν ασκηθεί τρεις διώξεις… Στη μητέρα που κρατείται στην ασφάλεια και θα απολογηθεί σήμερα (21.05.2025), στον βιολογικό πατέρα έπειτα από μήνυση της 32χρονης και στον σύντροφό της για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά ο ίδιος έχει εξαφανιστεί.

Ο σύντροφος είναι ταξιτζής και το όχημα με το οποίο εργάζεται βρίσκεται παρκαρισμένο στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης με τον ίδιο να είναι άφαντος.

Τα όσα είδαν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λάρισας προκαλούν φρίκη. Καψίματα από τσιγάρα, εκτεταμένες εκδορές και δερματικές βλάβες σχεδόν σε όλο τους το σώμα. Είναι τα σημάδια της βάναυσης κακοποίησης των δύο μικρών παιδιών.

Η γιατρός στο νοσοκομείο της Λάρισας που εξέτασε το 5χρονο αγοράκι όμως, διαπίστωσε κάτι ακόμη πιο φρικιαστικό:

«Κατά την αφαίρεση των ρούχων διαπιστώθηκαν χρωματισμοί του δέρματος με σκούρο μαρκαδόρο, σχεδόν σε όλη την έκταση των γλουτών, σε όλη την περιοχή των γεννητικών οργάνων και στα δάχτυλα των κάτω άκρων».

Ο βιολογικός πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών πάντως ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του δεν τον άφηνε το τελευταίο επτάμηνο να βλέπει τα παιδιά, ενώ όπως λέει θα διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών του. Αυτόν κατηγορεί η 32χρονη για την κακοποίηση τους.

Η 32χρονη μητέρα πάντως φοβόταν μήπως ανακαλύψουν στο νοσοκομείο τα σημάδια στο κορμάκι των παιδιών. Σε ηχητικό ντοκουμέντο από μηνύματα που ανταλλάσσει με την φίλη της που την παρότρυνε να πάει τα παιδιά στο νοσοκομείο ακούγεται να λέει:

«Μ… έπρεπε να μην έρθουμε γιατί είδαν τις πληγές εδώ των παιδιών και φοβάμαι μη μου κάνουν παράπονα. Και καλέσουν Πρόνοια και τέτοια, έπρεπε να μη τα φέρουμε εδώ, εγώ φοβάμαι τέτοια πράγματα».

Το δράμα του τρίτου παιδιού στην Κύπρο

Η μητέρα των παιδιών, που έχει συλληφθεί, έγινε γνωστό ότι έχει και ένα τρίτο παιδί, 8 ετών σήμερα, του οποίου έχει χάσει την επιμέλεια.

Το παιδί είχε διακομιστεί διασωληνωμένο με συμπτώματα ασιτίας και συνεπώς της αφαιρέθηκε η επιμέλεια, μετά από διαδικασίες που κίνησε ο πατέρας της.

Η 32χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί ενώ ο βιολογικός πατέρας την Δευτέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυκά Νερά: Ο 17χρονος υποστηρίζει ότι ο 48χρονος είχε απειλήσει με μαχαίρι την αδερφή του – Από χτυπήματα με τα χέρια τα τραύματα του θύματος
Ο ανήλικος δράστης είχε επιδείξει πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα συμπεριφοράς και παρακολουθούνταν από παιδοψυχίατρο
Δρόμος 5