Ελλάδα

Μαγνησία: Μητέρα χτύπησε με μπουνιές καθηγητή μέσα στο σχολείο – Η πεθερά της κατέγραφε την επίθεση με το κινητό της

Ο καθηγητής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης (30.01.2025) σε γυμνάσιο σχολείο της Μαγνησίας, όταν καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση από μητέρα μαθήτριάς του μέσα στο σχολείο.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης στο σχολείο της Μαγνησίας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την παράδοση των βαθμολογιών στους μαθητές. Τότε η μητέρα μαζί με την πεθερά της, ξεκίνησαν να λογομαχούν έντονα με τον καθηγητή, για αδιευκρίνιστους λόγους.

Η κατάσταση σύντομα βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου, με τις δυο γυναίκες να ουρλιάζουν και να πλησιάζουν απειλητικά τον καθηγητή, σύμφωνα με το ΤheΝewsΠaper. Αποτέλεσμα αυτού ήταν εν τέλει η μητέρα να χτυπήσει με γροθιές το πρόσωπο τον άνδρα, ενώ η πεθερά της κατέγραφε με το κινητό την επίθεση.

Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σχολείο έφτασε και η αστυνομία μετά από καταγγελία του διευθυντή.

Οι γυναίκες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και η έρευνα για την επίθεση είναι σε εξέλιξη.

Οι διαφωνίες της κόρης με τον καθηγητή

Η επίθεση φαίνεται να σχετίζεται με παλαιότερες διαμάχες της κόρης της μητέρας με τον καθηγητή, αναφέρει το ίδιο μέσο.

Την προηγούμενη σχολική χρονιά, ο καθηγητής και η μαθήτρια λογομάχησαν αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να υπάρξει και η παρέμβαση της σχολικής διεύθυνσης όσο και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. εκφράζοντας τον έντονο προβληματισμό της για τη βία σε σχολικό περιβάλλον.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, μιλώντας στο TheNewsPaper, ανέφερε πως έχει διατάξει αύριο την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διερεύνηση του περιστατικού ενώ στο σχολείο θα μεταβεί και ψυχολόγος για την εκτόνωση της κατάστασης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν κατατεθεί μηνύσεις μέχρι στιγμής και από τις δυο πλευρές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 15
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του