Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την Ρούλα Πισπιρίγκου – Ποιες οι κινήσεις του

Η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας συνεχίζεται με τον Μάνο Δασκαλάκη να παραμένει μάρτυρας κατηγορίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αποκαλύπτει το Live News, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου από την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητά του, ενώ παραμένει μάρτυρας κατηγορίας και για τις τρεις υποθέσεις, τις δολοφονίες της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Από εκεί και πέρα σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή προγραμματισμένη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, μετά την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισής της Αλέξης Κούγιας.

Από τη στιγμή δηλαδή δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας η διαδικασία έχει παγώσει… 

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της. Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέρος: Η δημοτική βιβλιοθήκη του νησιού, ένας ζωντανός θησαυρός πολιτισμού και γνώσης
Με περισσότερους από 21.000 τίτλους και συνεχείς δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες, η δημοτική βιβλιοθήκη Λέρου έχει μετατραπεί σε έναν αναπόσπαστο πολιτιστικό πυρήνα του νησιού
Η δημοτική βιβλιοθήκη της Λέρου, στον Πλάτανο Λέρου
Φωτιά στην Πάτρα: «Επιτακτική η ανάγκη να σχεδιαστεί το μέλλον της κλιματικής προσαρμογής της πόλης»
Ο καθηγητής - πρόεδρος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών προειδοποιεί για τη μεγάλη ρύπανση και την αλλαγή στο μικροκλίμα που προκάλεσε η τεράστια φωτιά
Φωτιά
Πάτμος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα λύματα – Κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ στο νησί για την αντιμετώπιση του προβλήματος
Παρέμβαση εισαγγελέα διατάχθηκε μετά τις αποκαλύψεις για τις δυσλειτουργίες στον βιολογικό καθαρισμό της Πάτμου – Η ΕΥΔΑΠ έστειλε ειδικό κλιμάκιο στο νησί για να επιχειρήσει την άμεση επίλυση του προβλήματος
Πάτμος 1