Ελλάδα

Μαρινόπουλος: Συγκέντρωση των εργαζόμενων στα κεντρικά της εταιρείας

Έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας "Μαρινόπουλος", βρίσκονται εργαζόμενοι προκείμενου να διαμαρτυρηθούν για το αίτημα πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρεία και να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

“Σήμερα οι 12.000 εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα με την απειλή της ανεργίας να κρέμεται άμεσα πάνω από τα κεφάλια τους. Και μαζί με αυτούς κινδυνεύουν και οι εργαζόμενοι των 1500 επιχειρήσεων που εξαρτώνται από τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

“Μετά την Ηλεκτρονική Αθηνών,  το ξενοδοχείο Athens Ledra, την Πυρσός Σεκιούριτι, τον Παπασωτηρίου και την Σοφτεξ ακόμη μια ομάδα εργαζομένων οδηγείται στην ανεργία”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ανάμεσα στα αιτήματα των εργαζομένων είναι η ακύρωση των σχεδίων της εργοδοσίας η καταγγελία της προσπάθειας πτώχευσης και να μην πραγματοποιηθεί καμία απόλυση.

 

Νωρίτερα πάντως την ώρα που οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να περάσουν στο προαύλιο του υπήρξε μικροένταση, γρήγορα όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος που εξαπατούσε πολίτες και από την επιχείρηση σύλληψης των μελών του
Στο βίντεο διακρίνεται ένα μέλος του κυκλώματος να συναντά μια ηλικιωμένη έξω από μια πολυκατοικία και να συνομιλούν και στη συνέχεια εκείνη ανυποψίαστη να του δίνει κάτι
Η στιγμή που μέλος του κυκλώματος συναντά μια ηλικιωμένη