Ελλάδα

Μάριος Λώλος: Τραυματίστηκε ο φωτορεπόρτερ στη συγκέντρωση για τα Τέμπη – «Ήταν απρόκλητη η επίθεση»

«Έφαγα κρότου λάμψης από αστυνομικό ενώ δούλευα»

Με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότους λάμψης, κατέληξε η σημερινή (26.01.2025) μεγαλειώδης συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος.

Ο φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος, ο οποιος κάλυπτε τη συγκέντρωση για τα Τέμπη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» και μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε.

«Ήταν απρόκλητη η επίθεση», είπε αρχικά ο έμπειρος φωτορεπόρτερ.

«Προς το τέλος, ξεκίνησαν αστυνομικοί των ΜΑΤ να πετάνε διάφορες κρότους λάμψης. Η μία έπεσε στο κεφάλι μου. Έφαγα κρότου λάμψης από αστυνομικό ενώ δούλευα», είπε.

«Ευτυχώς με βρήκε στην άκρη και δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Ήταν από αστυνομικό των ΜΑΤ, δεν υπήρχε άλλος τριγύρω μου. Είχα φωτογραφικές μηχανές. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια, ήταν ήσυχη και πέρναγε το μήνυμα πως οι καμένοι άνθρωποι πέθαναν από τη φωτιά. Όλη η πλατεία ήταν γεμάτη», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα: Ήχησε το 112 – «Απομακρυνθείτε προς Γραμματικό και Νέα Μάκρη»
Τεράστια εναέρια επιχείρηση με 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα να πραγματοποιούν ρίψεις νερού - Διπλό μήνυμα του 112 για εκκένωση από Άνω Σούλι και Μαραθώνα
Φωτιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα: Ήχησε το 112 – «Απομακρυνθείτε προς Γραμματικό και Νέα Μάκρη»
Ανανεώθηκε πριν 10 λεπτά
11