Ελλάδα

Μαρούσι: Δυο άνδρες επιτέθηκαν με σφυριά σε 41χρονο – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Το θύμα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Άγριο επεισόδιο με έναν 41χρονο να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03.10.2025) στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο άνδρας δέχθηκε επίθεση στο Μαρούσι από δυο άτομα και όπως καταγγέλλει, ο ξυλοδαρμός του από αγνώστους έγινε χωρίς λόγο .

Το σκηνικό όμως ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν οι δυο άνδρες έβγαλαν σφυριά και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα.

Τα αίματα στο πεζοδρόμιο της οδού Φραγκοκλησιάς μαρτυρούν την βιαιότητα του περιστατικού.

Σημειώνεται πως ο άνδρας νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τους δράστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής - Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Η μεταβολή του καιρού θα είναι εμφανής τη Δευτέρα με βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια τοπικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, και μέχρι το βράδυ και στο Αιγαίο
Βροχερός καιρός 1
Στα χέρια της αστυνομίας ο 25χρονος ντελιβεράς που επιτέθηκε με κατσαβίδι σε οδηγό στην Ιερά Οδό - Το «πλούσιο» παραβατικό του παρελθόν
Ο νεαρός, που είχε ταυτοποιηθεί και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του, διώκεται για «επικίνδυνη σωματική βλάβη», «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και «εξύβριση»
Ο 25χρονος διανομέας
29