Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ματίνα Παγώνη: Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου

Ματίνα Παγώνη: Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στην τηλεόραση του Mega. Η γιατρός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και για την απόφασή της να γίνει γιατρός.

Όπως αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη, μόνη της επέλεξε να σπουδάσει ιατρική στην Ιταλία. Αποκάλυψε πως αρχικά είχε περάσει στην κτηνιατρική, ωστόσο αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό και να σπουδάσει ιατρική, κάτι για το οποίο δεν ήταν σύμφωνη η οικογένειά της.

Η ίδια μίλησε για τα αγαπημένα της πράγμα, λέγοντας πως από τα 17 της είχε πάθος με το ντύσιμο και το βάψιμο, ενώ πάντα της άρεσε να κάνει σκι: «Είχα ασχοληθεί, είχα μάθει σκι, αλλά μετά από ένα τροχαίο, έβαλα λάμα στο πόδι και απαγορευόταν να κάνω» προσέθεσε.

«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί και έχουν δίκιο, είναι τα φώτα, το βάψιμο…» αναφέρει.

 

Αναφέρθηκε και στη μητέρα της λέγοντας πως η απώλειά της ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της. «Δεν το αποδέχτηκα ποτέ. Ίσως με επηρέασε η τελευταία στιγμή που την είδα, δεν την πρόλαβα στο κρεβάτι στην εντατική, αλλά τη στιγμή που την είχαν βάλει στη μαύρη σακούλα» περιέγραψε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην κάνει παιδί λέγοντας πως «με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά, πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις