Ελλάδα

Με 4,5 εκατ. ευρώ ενισχύει 20 δήμους το υπουργείο Εσωτερικών

Με το ποσό των 4.572.542 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών 20 δήμους της χώρας (από τους ΚΑΠ των Δήμων).

Σύμφωνα με την απόφαση, που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, το ανωτέρω ποσό διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη της δαπάνης του κόστους μισθοδοσίας του προσωπικού που μεταφέρθηκε από το πρώην Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, καθώς και για τις λοιπές λειτουργικές δαπάνες, για το οικονομικό έτος 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αη Στράτης: Πόσοι καθηγητές διορίστηκαν σε σχολείο με 8 μαθητές;

Ο Γ. Μιχελάκης ανακάλυψε 173 έργα σε δήμους να αραχνιάζουν στα συρτάρια



Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα 13χρονης που δέχτηκε επίθεση στην Αγία Παρασκευή: «Έλεγαν στην κόρη μου πρέπει να γονατίσεις για να σε συγχωρήσουμε»
Οι δύο κοπέλες, την έβαλαν να γονατίσει στις τουαλέτες αφού της είχαν επιτεθεί ενώ άλλα παιδιά κρατούσαν την πόρτα κλειστή για να μην μπορεί να φύγει
βίντεο από καυγά ανήλικων σε σχολείο
5