Ελλάδα

Με αυτό το μαχαίρι και το σφυρί χτύπησε ο Γεωργιανός τον μαθητή και τον διευθυντή του Γυμνασίου στην Κυψέλη

Εικόνα από το μαχαίρι και το σφυρί που χρησιμοποίησε ο 19χρονος Γεωργιανός στην επίθεσή του στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη δημοσίευσε η Αστυνομία.

Πρόκειται για το μαχαίρι με το οποίο ο Γεωργιανός χτύπησε τον 18χρονο Νιγηριανό στο Γυμνάσιο αυτό της Κυψέλης και το μαχαίρι με το οποίο μαχαίρωσε τον διευθυντή. 

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 8.30 το πρωί στο γυμνάσιο της Κυψέλης, με τον 19χρονο δράστη να μπαίνει στο σχολείο και αρχικά να επιτίθεται στον μαθητή από τη Νιγηρία με σφυρί και στη συνέχεια, να μαχαιρώνει τον διευθυντή του σχολείου που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Μάλιστα προσπάθησε να μαχαιρώσει και τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Όμως δεν τα κατάφερε.

Δείτε τα μαχαίρια

maxairi

Οι δυο τραυματίες, αμέσως μετά το περιστατικό στο Γυμνάσιο της Κυψέλης, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και για να τους εξετάσουν λεπτομερώς για την διασφάλιση της υγείας τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Γρίφος με το καμένο αυτοκίνητο και την απανθρακωμένη σορό στη Βοιωτία - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το καμένο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα - Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα
Το καμένο αυτοκίνητο στη Βοιωτία 6
Στην ανακρίτρια για τη βόμβα στα Βορίζια οι έγκλειστοι συγγενείς του 39χρονου Φανούρη - Σχηματίστηκε και 2η δικογραφία για τους Καργάκηδες
Άγνωστο το περιεχόμενο της 2ης δικογραφίας – Σε διαφορετικές φυλακές και εκτός Κρήτης οδηγήθηκαν οι 2 τραυματίες που προφυλακίστηκαν
Βορίζια