Ελλάδα

Με κορονοϊό ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης – «Τελικά δεν την γλίτωσα»

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Το έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook. Όπως είπε παρότι τηρούσε τα μέτρα κατά γράμμα, ο κορονοϊό βρήκε τρόπο και τον… τσάκωσε. 

Δείτε όλη την ανάρτηση: 

«Τελικά δεν την γλίτωσα. Παρόλη την προσοχή και τα μέτρα προφύλαξης που εδώ και μήνες τηρώ με επιμέλεια, τελικά ο κορονοϊός βρήκε τρόπο και με “τσάκωσε”. Σε ένα από τα συχνά τεστ που κάνω, εχθές διαγνώστηκα με covid-19. Το καλό είναι ότι τα “ιικά φορτία” είναι μικρά και συνεπώς η ασθένεια είναι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αρκετά ήπια.
Εξυπακούεται ότι είμαι ήδη από εχθές σε καραντίνα 14 ημερών, ώστε να προστατεύσω κάθε συμπολίτη μου από τη μετάδοση του ιού, όπως εξάλλου προβλέπουν και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Φροντίζω ήδη, με τη βοήθεια των συνεργατών μου και τη χρήση της τεχνολογίας, να μην μείνει πίσω καμία από τις υποθέσεις του Δήμου, με μοναδική ίσως εξαίρεση τα ραντεβού μου που θα αναβληθούν (ή θα γίνουν μέσω τηλε-διάσκεψης).
Ζητάω την κατανόηση και την υπομονή σας, αν αυτές τις ημέρες δεν μπορέσω να ανταποκριθώ σε ορισμένα από τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε καθημερινά για διάφορα ζητήματα της πόλης μας. Τηρώ όλες τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!» 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Η ρήξη στο ζευγάρι είχε έρθει πριν από ένα χρόνο» – Το χρονικό της σύλληψης του γνωστού καλλιτέχνη
Ο Άρης Μουγκοπέτρος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα δικαστήρια της Τρίπολης, πέρασε αυτόφωρο και πήρε αναβολή για να εκδικαστεί η υπόθεση του την ερχόμενη Δευτέρα
Άρης Μουγκοπέτρος
Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι - Οι αντιφάσεις, τα χρέη ύψους 500.000 ευρώ και τα ηρεμιστικά
Οικονομικά κίνητρα «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την στυγερή δολοφονία της γυναίκας - Προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι στο Κολωνάκι αλλά η μητέρα του αρνιόταν
Ελένη Παπαδοπούλου
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
14
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα, ο πατέρας και ο 6χρονος αδελφός του με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα - Τι λέει γείτονας και φίλος της οικογένειας στο newsit.gr για την τραγωδία στο Ρίζωμα
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»