Ελλάδα

Μέγαρα: Ανετράπη ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή στην εθνικό οδό Αθηνών-Κορίνθου

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κορίνθου που μετέφερε ασθενή προς την Αθήνα ανατράπηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, όλοι οι επιβαίνοντες του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ανετράπη στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, απεγκλωβίστηκαν. 

Το πλήρωμα μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου καθώς φέρουν ελαφρά τραύματα, όμως η διακομιδή του ασθενούς στην Αττική συνεχίστηκε, καθώς φέρει σοβαρότερα τραύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα