Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μέγαρα: «Το είχε ξαναστείλει στην εντατική» λέει η γιαγιά του 4χρονου στο Live News

Μέγαρα: «Το είχε ξαναστείλει στην εντατική» λέει η γιαγιά του 4χρονου στο Live News
Eurokinissi

Σοκάρει η μαρτυρία της γιαγιάς του 4χρονου από τα Μέγαρα, το οποίο μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Όπως λέει στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο η γιαγιά του μικρού παιδιού, ο σύντροφος της κόρης της χτυπούσε το παιδί και το είχε στείλει ξανά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Live News η γιαγιά του 4χρονου αγοριού από τα Μέγαρα, ο σύντροφος της κόρης της «δεν έδειχνε τίποτα μπροστά. Όταν το έπαιρνε (σ.σ. το παιδί) βλέπαμε μελανιές στον λαιμό, στα μούτρα».

«Πού χτύπησε» τον ρώταγα «το παιδί;», «έπεσε και χτύπησε με τα αδέρφια του στις κούνιες» μου απαντούσε, αποκαλύπτει η γιαγιά του 4χρονου, κατηγορώντας τον σύντροφο της κόρης της ότι έλεγε ψέματα.

Μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η γιαγιά του παιδιού ήταν ξεκάθαρη για τον φερόμενο ως δράστη, υποστηρίζοντας:

«Το χτύπαγε αυτός το παιδί. Αυτός το έχει ξαναχτυπήσει στη Λαμία το παιδί, είχε ξαναπάει στην εντατική το παιδί. Το χτύπαγε, δεν ξέρω για ποιον λόγο τώρα, τι έγινε».

Επιπλέον, ανέφερε για τον ίδιο πως: «Η κόρη μου έλειπε, δεν ήταν εκεί. Δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι γιατί την είχε στη Λαμία λένε και δεν την άφηνε την κοπέλα να βγει έξω. Έχει βάλει προστασία ο εισαγγελέας για τα παιδιά και γι’  αυτή και ότι τον ψάχνουν».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 25χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο, αλλά και στην ίδια. 

Τα υπόλοιπα αδέλφια του μικρού έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο, το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με εισαγγελική εντολή, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 8 Ιανουαρίου είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που αφορούσε τα παιδιά της οικογένειας, για παραμέληση και είχε ειδοποιηθεί η εισαγγελία.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις