Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μενέλαος Αλυγιζάκης: Η σελίδα στο facebook και το πλούσιο βιογραφικό του

Φωτό facebook - R.I.P Menelaos Aligizakis
Φωτό facebook - R.I.P Menelaos Aligizakis

Ο καθηγητής του Κολλεγίου Αθηνών, Μενέλαος Αλυγιζάκης, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε μία στάση λεωφορείου στο Λονδίνο, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους μαθητές του και ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook στη μνήμη του.

Η είδηση του θανάτου του καθηγητή του Κολλεγίου Αθηνών, Μενέλαου Αλυγιζάκη, στη βρετανική πρωτεύουσα, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ακόμη περισσότερο όμως, οι μαθητές του, οι οποίοι γέμισαν με μηνύματα αγάπης την σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook προς τιμήν του.

Ο Μενέλαος Αλυγιζάκης βρέθηκε δολοφονημένος σε μία στάση ελωφορείου στο Λονδίνο τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τα ερωτηματικά τα είναι πολλά κι ενώ ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε έναν 29χρονο για το ειδεχθές έγκλημα.

Η σελίδα στο facebook

Η σελίδα ονομάζεται R.I.P Menelaos Alygizakis (σ.σ. Αναπαύσου εν ειρήνη) και μετρά ήδη εκατοντάδες likes.

Ακόμη, υπάρχουν αρκετές δημοσιεύσεις, που κεφράζουν την αγάπη για τον καθηγητή του Κολλεγίου Αθηνών, αλλά και θλίψη για τον θάνατό του.

Χαρακτηριστικά μερικά μηνύματα αναφέρουν:

“Το να δείχνουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας μέσω αυτής της σελίδας που ήδη αριθμεί 500 μέλη είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής για τον αγαπημένο μας καθηγητή.Σας ευχαριστώ”.

Φωτό facebook - R.I.P Menelaos Aligizakis

Υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες του καθηγητή…

Φωτό facebook - R.I.P Menelaos Aligizakis

Κάποιοι αναφέρουν πως θα πρέπει να αφήσουν ένα λουλούδι προς τιμήν του στο γραφείο του, ως ελάχιστο φόρο τιμής…

Φωτό facebook - R.I.P Menelaos Aligizakis

Η αρχική σελίδα του γκρουπ στο facebook

Φωτό facebook - R.I.P Menelaos Aligizakis

Το βιογραφικό του

Επιπλέον, στην σελίδα στο facebook υπάρχει κι ένας σύνδεσμος από το site του Κολλεγίου Αθηνών, όπου αναφέρονται τα στοιχεία του βιογραφικού του.

Ο Μενέλαος Αλυγιζάκης είχε σπουδάσει κλασικό πιάνο, καθώς και φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδικότητα στις τηλεπικοινωνίες.

Είχε διδάξει, μεταξύ άλλων, φυσική, μαθηματικά, χημεία, σε διάφορα σχολεία της Αθήνας και μία σειρά σχολείων του Λονδίνου.

Ακόμη, δημιουργούσε μουσική τα τελευταία 25 χρόνια στο πλήρως εξοπλισμένο στούντιο που είχε στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα.

Μιλούσε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, βουλγαρικά, καθώς επίσης και τη νοηματική γλώσσα, ενώ μερικά ακόμη ενδιαφέροντά του ήταν το τρέξιμο, η yoga, η ενασχόληση με την τέχνη, καθώς και τα ταξίδια και η ιστιοπλοϊα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε