Ελλάδα

Μενίδι: Νεκρός ένας άνδρας μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό του

Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του, καθώς λίγη ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή ξέσπασε ακόμα μια φωτιά σε σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο επί της Λεωφόρου Ιωνίας στη διασταύρωση με την οδό Ταξιαρχών, στο Μενίδι Αττικής.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η σορός του άνδρα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στις εγκατατάστεις της αστυνομίας, καθώς προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για το τραγικό συμβάν, καθώς ο άνδρας είχε εκτεταμένα εγκαύματα σε σημείο που να μην μπορεί να καθοριστεί ακόμα και το φύλο της σορού.

Λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για ακόμα μια φωτιά σε σταθμευμένο όχημα αυτή τη φορά στην οδό Γιάννη Ρίτσου.

 

Το Tweet της Πυροσβεστικής:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Νιόνιο της - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Διονύση Σαββόπουλου
Ο Νιόνιος που «έχτισε» το δικό του ρεύμα στη νέα ελληνική μουσική και «πάντρεψε» παραδοσιακές μελωδίες με δυτικές νότες δεν είναι πια εδώ και όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς της
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου
Θαυμαστές και φίλοι αποχαιρετούν τον Διονύση Σαββόπουλο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών - Συγκίνηση με τη φιγούρα του Καραγκιόζη στο φέρετρό του
Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδοποιό - Η τελευταία επιθυμία της οικογένειάς του - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τη λήξη της τελετής
Διονύσης Σαββόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 41 λεπτά