Ελλάδα

Μενίδι: Νεκρός ένας άνδρας μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό του

Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του, καθώς λίγη ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή ξέσπασε ακόμα μια φωτιά σε σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο επί της Λεωφόρου Ιωνίας στη διασταύρωση με την οδό Ταξιαρχών, στο Μενίδι Αττικής.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η σορός του άνδρα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στις εγκατατάστεις της αστυνομίας, καθώς προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για το τραγικό συμβάν, καθώς ο άνδρας είχε εκτεταμένα εγκαύματα σε σημείο που να μην μπορεί να καθοριστεί ακόμα και το φύλο της σορού.

Λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για ακόμα μια φωτιά σε σταθμευμένο όχημα αυτή τη φορά στην οδό Γιάννη Ρίτσου.

 

Το Tweet της Πυροσβεστικής:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αντιφάσεις με τις καταθέσεις του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού και τις κάμερες ασφαλείας: Ήταν κι άλλοι παρόντες στη δολοφονία του ισοβίτη
Σύμφωνα με νέα αποκάλυψη, ο αρχιφύλακας τον Ιούνιο του 2024 είχε τοποθετηθεί να είναι αυτός που θα δίδασκε τους νέους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τα θέματα ασφαλείας καταστημάτων κράτησης
Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Βιολάντα: Στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη του εργοστασίου ο Δημήτρης Παπαστεργίου – «Ανυπόστατοι ισχυρισμοί, επιχειρεί μετάθεση ευθυνών», λένε συνεργάτες του υπουργού
Στο απολογητικό του υπόμνημα ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου «Βιολάντα» ο οποίος έχει προφυλακιστεί, επιχειρεί να ρίξει μεγάλο μέρος της ευθύνης και στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου
Αστυνομικό τμήμα Τρικάλων