Ελλάδα

Μέσα μεταφοράς: Ο Ομπάμα φέρνει στάσεις εργασίας και ταλαιπωρία

Χωρίς μετρό είναι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί θα μείνει η Αθήνα λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Λόγω της επίσκεψης Ομπάμα, τους Αθηναίους που κινούνται με τα μέσα μεταφοράς περιμένει... Γολγοθάς!

Αμέσως μετά τη λήξη της στάσης εργασίας οι σταθμοί «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», «Ακρόπολη» και «Συγγρού -Φιξ» θα παραμείνουν κλειστοί έως τις απογευματινές ώρες, λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους σταθμούς αυτούς αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι παραπάνω σταθμοί θα ανοίξουν, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.

Επίσης, το πρώτο δρομολόγιο από «Αγία Μαρίνα» προς Αεροδρόμιο θα αναχωρήσει στις 10:56 ενώ από Αεροδρόμιο προς Αθήνα στις 12:00.

Ακινητοποιημένοι είναι και οι συρμοί του τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το βράδυ.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ ενώ πιθανές τροποποιήσεις- καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. Αλλαγές, επίσης, θα υπάρξουν, από τις 10 πμ και ως την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου, στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο.

Τα παραπάνω μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν νεώτερων μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο φίλος με εξαπάτησε και μου είπε "δεν είναι τίποτα"» αναφέρει το απολογητικό του υπόμνημα του Άρη Μουγκοπέτρου
Ο παιδικός φίλος του 32χρονου καλλιτέχνη στην κατάθεση του τις προηγούμενες ημέρες αρνήθηκε πως ήταν δική του η κροτίδα, ισχυριζόμενος πως την βρήκε στο κέντρο διασκέδασης
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 32χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 2
Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας – Είχαν γίνει εργασίες συντήρησης μέσα στο Πάσχα
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής - Οι δάσκαλοι αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο κτίριο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγρασία
Κατάρρευση οροφής σε σχολείο στα Φιλιατρά 3