Ελλάδα

Μεσσηνία: 57χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και σκοτώθηκε

Η είδηση του θανάτου του βύθισε ολόκληρη την περιοχή σε θλίψη, καθώς πρόκειται για τον πρόεδρο του χωριού

Τραγωδία στη Μεσσηνία. Ένας 57χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης (13.02.2025) κάνοντας εργασίες στο χωράφι του.

Λίγο μετά τις 5 μ.μ. της Πέμπτης στην περιοχή του Αβραμιού στη Μεσσηνία ο αγρότης όργωνε με το τρακτέρ του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καταπλακώθηκε και εγκλωβίστηκε.

Παρά την άμεση παρέμβαση τόσο της Πυροσβεστικής όσο και διασωστών του ΕΚΑΒ, ο άτυχος 57χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε ολόκληρη την περιοχή σε θλίψη, καθώς πρόκειται για τον πρόεδρο του χωριού και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή με τόσο τραγικό τρόπο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές στην Αττική και καταιγίδες σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια αφού θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και τοπικά στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 με 19 βαθμούς
καιρός
Θρίλερ με μωρό 5 μηνών που ξεψύχησε στο κρεβάτι των γονέων του – «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε την μικρή παγωμένη»
Η οικογένεια κανόνιζε τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών της αλλά η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία - Τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δείξει η εξέταση του ιατροδικαστή
Θρίλερ με μωρό 5 μηνών που ξεψύχησε στο κρεβάτι των γονέων του – «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε την μικρή παγωμένη»
Γιώργος Μαζωνάκης: «Αν θες καριέρα πέρνα από το καμαρίνι του, έλεγαν από την παραγωγή στον 21χρονο» λέει τραγουδίστρια που συνεργάστηκε μαζί τους
O δικηγόρος του 22χρονου τονίζει πως «υπάρχει και άλλος μάρτυρας που θα επιβεβαιώσει τη μήνυση. Ο εντολέας μου προσπαθεί να αποδείξει ό,τι έχει ζήσει»
Γιώργος Μαζωνάκης