Ελλάδα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Περιπέτεια για μία 11χρονη που έχασε τους γονείς της

Το παιδί εντόπισαν αστυνομικοί να κινείται ανήσυχο στο χώρο του Μετρό

Μία περιπέτεια έμελλε να ζήσει μία ανήλικη στο Μετρό Θεσσαλονίκης, όταν έχασε τους γονείς της  με αστυνομικούς και υπαλλήλους να τη βοηθούν τελικά να τους βρει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19.12.24) στο σταθμό «Αγία Σοφία» του Μετρό Θεσσαλονίκης, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Περιπολιών εντόπισαν την ανήλικη, μία 11χρονη από το Ισραήλ, να κινείται ανήσυχη στο χώρο.

Σε ερωτήσεις των αστυνομικών η 11χρονη δήλωσε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς της, στο πλαίσιο ταξιδιού αναψυχής, ωστόσο έχασε την οπτική επαφή μαζί τους και τους αναζητούσε.

Αστυνομικοί σε συνεργασία με αρμόδια υπάλληλο του Μετρό και μέσα σε δέκα λεπτά από τον εντοπισμό της, κατάφεραν να βρουν τους γονείς της οι οποίοι και την παρέλαβαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η 47χρονη που δολοφονήθηκε στο Χαλάνδρι είχε καταγγείλει τον 28χρονο στην αστυνομία και του είχαν γίνει συστάσεις
«Τον τελευταίο καιρό είχε διαρκώς νεύρα» λέει στο newsit.gr γειτόνισσα του θύματος - Παρά τους ισχυρισμούς του 28χρονου, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν προκύπτει ότι είχε δεσμό με την 47χρονη
Η πολυκατοικία μπροστά στην οποία βρέθηκε νεκρή η 47χρονη μετά την επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο στο Χαλάνδρι 57