Site icon NewsIT
08:05 Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Μέχρι την Πέμπτη κλειστοί οι ΧΥΤΑ

Μετά το Σαββατοκύριακο που έκλεισαν οι ΧΥΤΑ οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να τους αφήσουν κλειστούς μέχρι την Πέμπτη. Ορατός ο κίνδυνος να γεμίσουμε σκουπίδια.

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

Η 48ωρη απεργία το Σαββατοκύριακο των εργαζομένων στους ΧΥΤΑ δεν ήταν αρκετή. Έτσι αποφάσισαν να τους κρατήσουν κλειστούς μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια με σκουπίδια είναι πλέον μεγάλος αφού τα απορριματοφόρα δεν θα έχουν που να αδειάσουν τα σκουπίδια, άρα δεν θα μπορούν να μαζέψουν άλλα. Αν συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες που προβλέπει η ΕΜΥ τότε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 12.30 οι εργαζέμενοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα κάνουν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι στους δήμους και μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διεκδικούν «πραγματικές αυξήσεις μέσα από νέο και δίκαιο μισθολόγιο, πλήρη, μόνιμη και ενιαία εργασία, καθώς και δίκαιο φορολογικό σύστημα».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version