“Μήνυμα” Ρήγα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και το τετ-α-τετ Ακάρ – Αποστολάκη!
Επί των επίκαιρων θεμάτων και τελευταίων εξελίξεων τοποθετήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας σε σημερινές δηλώσεις του, μιλώντας για το θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, την αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο ΑΝΥΕΘΑ προφανώς άφησε μήνυμα και για τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και την συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Τούρκο ομόλογό του.
Η πρόταση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εκπονήθηκε καθώς καθημερινά, κατά τις ώρες αιχμής, δημιουργούνται ουρές αναμονής εκατοντάδων μέτρων στην Αττική Οδό
Ιδιώτης συλλέκτης, εγκατεστημένος στο εξωτερικό, δέχθηκε να παραδώσει οικειοθελώς στην Ελλάδα 86 αρχαιότητες – έργα που καλύπτουν ένα ευρύ χρονικό φάσμα από τη Νεολιθική έως την Ελληνιστική περίοδο