Ελλάδα

Mirage 2000 – 5: Το tweet του Πάνου Καμμένου για την τραγωδία

Ο Πάνος Καμμένος ήταν εκείνος που ανακοίνωσε αυτό που δεν ήθελε να ακούσει κανείς. Τον τραγικό θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου, του οποίου το Mirage 2000 – 5 έπεσε βορειοανατολικά της Σκύρου.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θρηνούν το χαμό του χειριστή του Mirage 2000 – 5, Γιώργου Μπαλταδώρου. Του πιλότου του μαχητικού που είχε πέσει λίγες ώρες νωρίτερα εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, λίγο πριν προσγειωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν 34 ετών και πατέρας δυο παιδιών.

[read4more]

Την τραγική είδηση, όπως προαναφέραμε, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Και το έκανε με ένα συγκινητικό μήνυμα στοπ Twitter.

Γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας στον προσωπικό του λογαριασμό:

Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ“.

Δείτε το tweet για την τραγωδία με το Mirage 2000 – 5

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική