Ελλάδα

Μόσιαλος: Ζητά μάσκα παντού χωρίς εξαιρέσεις!

Για την… επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους, που ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 28.07.2020, στην εβδομαδιαία ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλά ο Ηλίας Μόσιαλος.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μόσιαλος επικροτεί την επέκταση του μέτρου, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν είναι αρκετό.

Click4more: Κορονοϊός: Σε εννιά περιοχές «απλώνονται» τα 52 νέα κρούσματα!

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον κορονοϊό στους διεθνείς οργανισμούς, τονίζει ρητά και κατηγορηματικά πως το μέτρο πρέπει να επεκταθεί “σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα”.

Όλα αυτά την ώρα που ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ότι οι Εκκλησίες δεν περιλαμβάνονται στους χώρους όπου επανέρχεται η… υποχρέωση της μάσκας.

Τονίζει συγκεκριμένα ο Ηλίας Μόσιαλος

“Η επέκταση της χρήσης της μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους είναι ένα θετικό μέτρο. Η εφαρμογή όμως του μέτρου πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα. Η εφαρμογή των μέτρων πρέπει να είναι οριζόντια χωρίς εξαιρέσεις”.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/i.mos2020/posts/3196786887027242

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4