Ελλάδα

Μπάχαλο η πρώτη ημέρα στο ΠΕΔΥ! Όλα τα παρατράγουδα

Μονάδες υγείας χωρίς γιατρούς και διευθυντές να ψάχνουν να βρούν τα κλειδιά είναι μερικά από τα παρατράγουδα που σημειώνονται από το πρωί, πρώτη ημέρα λειτουργίας του ΠΕΔΥ-ου.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στις Μονάδες υγείας που άνοιξαν τις πόρτες τους μετά από ενάμιση μήνα περίπου είναι η έλλειψη οργάνωσης με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν όσοι ασφαλισμένοι έσπευσαν έξω από τα πολυιατρεία.

Οι αρμόδιοι περιφερειάρχες υγείας δεν είχαν οργανώσει τίποτα με συνέπεια οι επικεφαλείς των Μονάδων να μην γνωρίζουν ούτε καν τον αριθμό των γιατρών και των εργαζομένων που θα προσέρχονταν να αναλάβουν καθήκοντα. 

Ενδεικτικό της κωλυσιεργείας και του μπάχαλου που επικρατούσε ήταν το γεγονός ότι ορισμένοι επικεφαλείς των Μονάδων δεν είχαν τα κλειδιά για να ανοίξουν τις μονάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Σύννεφα και βροχές σε όλη την Ελλάδα – Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ
Καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο
Άνθρωποι στη βροχή