Ελλάδα

«Μπλόκο» στις κόντρες στην παραλιακή Σουνίου – 286 πρόστιμα σε λίγες μέρες

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της τροχαίας στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου, καθώς μέσα σε διάρκεια μιας εβδομάδας 25 έως 31 Ιουλίου 2022 βεβαιώθηκαν 286 παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, έγιναν έλεγχοι της τροχαίας με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Συνολικά διενεργήθηκαν 330 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 286 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:

  • 23 για υπερβολική ταχύτητα,
  • 15 για μη χρήση κράνους,
  • 18 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
  • 4 για οδήγηση στερούμενοι άδεια ικανότητας,
  • 4 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος,
  • 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
  • 1 για επίδειξη ικανοτήτων,
  • 2 για αντικανονικούς ελιγμούς και
  • 108 για λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 39 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και 21 ζεύγη πινακίδων. Επίσης, μεταφέρθηκαν δύο οχήματα. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση σε όλη την Αττική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας