Ελλάδα

Μπροστά η Ντόρα για την προεδρία της ΝΔ

Με 11% προηγείται η Ντόρα Μπακογιάννη για την προεδρία της ΝΔ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO η Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει το 40,7% και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 29,8%. Στην 3η θέση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με 20,4 και τέλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 4,5%.

 

Από του ψηφοφόρους της ΝΔ, το 45,4% βλέπει θετικά τη συμμετοχή σε μία ανοιχτή εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος. Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη θεωρείται από τους πολλούς ως η καταλληλότερη για την πρόεδρια στη Ρηγίλλης.

 

Το 41,3% απάντησε υπέρ της κ.Μπακογιάννη, 28,2% Α.Σαμαράς και 19,8% για τον Δ.Αβραμόπουλο.

 

Όπως δείχνει η έρευνα η εκλογή του προέδρου θα παιχτεί σε δύο γύρους. Αρκετά στελέχη του κόμματος πιστεύουν πως η εκλογή του προέδρου στις αρχές Δεκεμβρίου είναι πολύ αργά και ίσως δημιουργούν και άλλες εσωκομματικές «ταραχές».

 

 

Μ.Ιωάννου

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία