Ελλάδα

Μύκονος: Ένα κατάστημα και δύο σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες στην περιοχή Φάμπρικα

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από πολύωρη προσπάθεια

Συναγερμός σήμανε στη Μύκονο, στην περιοχή Φάμπρικα για φωτιά που ξέσπασε σε γνωστό κατάστημα το Σάββατο (04.01.2025).

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί περίπου 5 ώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε κατάστημα στην Μύκονο που κάηκε ολοσχερώς, και επεκτάθηκε σε δύο διπλανά σπίτια τα οποία υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Στο κατάστημα ήταν τοποθετημένες φιάλες υγραερίου, πράγμα που αύξησε σημαντικά τον κίνδυνο έκρηξης, καθιστώντας το έργο των πυροσβεστών εξαιρετικά δύσκολο.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, που έδωσαν τιτάνια μάχη με τις φλόγες για πολλές ώρες.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, οι πυροσβέστες κατάφεραν να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της φωτιάς οι ζημιές στο κατάστημα και στα σπίτια που επλήγησαν ήταν εκτεταμένες αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από πολύωρη προσπάθεια, ενώ το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διεξάγει προανάκριση για κάθε ενδεχόμενο ώστε να εξακριβώσουν τα αίτια που την προκάλεσαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού 4
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 6