Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Συνεχίζονται τα επεισόδια σε διάφορα σημεία

Δύσκολη νύχτα στη Νέα Σμύρνη καθώς τα επεισόδια συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Έκρυθμη η κατάσταση γύρω από την πλατεία και το αστυνομικό τμήμα.

Συνεχίζονται τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη καθώς αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι εκρηκτική σε τουλάχιστον τρία σημεία της πόλης. Βροχή από βόμβες μολότοφ σε πολλά σημεία της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στη οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς και στην οδό Ομήρου.

nea smirni nea smirni

Τα επεισόδια έχουν ξεκινήσει από νωρίς στη Νέα Σμύρνη  ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πορεία για την αστυνομική βία.  Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί όταν αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από ομάδα διαδηλωτών.

Οι δράστες τον έριξαν κάτω από τη μηχανή και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από δεκάδες άτομα ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ο αστυνομικός παρέμεινε για πολύ ώρα στο έδαφος ενώ μεταφέρεται με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό.

astynomikos astynomikos

NeaSmyrni ANT

astynomikos smyrnh ant

 

Η κατάσταση στην περιοχή είναι εκρηκτική με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες από την πλευρά των διαδηλωτών με την αστυνομία να απαντά με χημικά και την «Αύρα» που ρίχνει νερό για να διαλύσει τα επεισόδια.

NeaSmyrni foria ANT

 

https://youtu.be/3svnNNLEKbU

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βόμβες» Σημανδράκου για Λευτέρη Αυγενάκη – Καταγγέλλει ασφυκτικές πιέσεις για να πληρωθούν «αμαρτωλά» ΑΦΜ
Ο μάρτυρας υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι επειδή εξαίρεσε από την πληρωμή 9.300 ΑΦΜ, που αφορούσαν σε δηλώσεις για βοσκοτόπια χωρίς ζώα, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε την καρατόμησή του
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδαράκος
Διεκόπη η δίκη του πατέρα Αντώνιου για ασέλγεια ανηλίκων για τις 7 Μαΐου: «Επιθυμώ να δικαστώ, έχω κουραστεί»
Ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και ζήτησε να «δικαστεί», λέγοντας ότι έχει κουραστεί από την πολύχρονη εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη
Ο πατέρας Αντώνιος στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου