Ελλάδα

Νέα Ζηλανδία: Καλά στην υγεία τους Έλληνες εκδρομείς που βρίσκονται στο σημείο του μακελειού

Καλά στην υγεία τους είναι οι Έλληνες εκδρομείς, περίπου 30 τον αριθμό που βρίσκονται ταξίδι αναψυχής στην πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, όπου έγινε το μακελειό.

Μια ομάδα Ελλήνων εκδρομέων από την Κρήτη βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία και στην πόλη όπου έγινε το μακελειό την στιγμή που ήταν σε εξέλιξη! Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η επικεφαλής της εκδρομής είπε ότι το ξενοδοχείο τους δεν είναι πολύ μακριά από το σημείο όπου έγινε το μακελειό με τουλάχιστον 40 νεκρούς στη Νέα Ζηλανδία. Όπως είπε αύριο επιστρέφουν στην Ελλάδα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους είναι κλεισμένοι στο ξενοδοχείο και έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειές τους. «Την στιγμή του μακελειού μπαίναμε στην πόλη και να αρχίζουμε την ξενάγησή μας. Δεν προλάβαμε να πλησιάσουμε εκεί. Η αστυνομία μας μπλόκαρε και μας ανάγκασε να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Οι κάτοικοι αντιμετώπισαν με ηρεμία και ψυχραιμία το περιστατικό. Είναι μια μικρή πόλη. Εκλεισαν το κέντρο και δεν άφηναν κανέναν να μπει μέσα. Τα σχολεία έκλεισαν τις πόρτες τους και τα παιδιά έμειναν μέσα». Είπε ακόμα ότι το ξενοδοχείο είναι σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το σημείο.

Ακούστε την μαρτυρία της Ελληνίδας που έζησε την στιγμή του μακελειού στη Νέα Ζηλανδία

https://youtu.be/jpuwcC_lxQg

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Στο Ιράν ένα 10χρονο κορίτσι επιτρέπεται να παντρευτεί» λέει Ιρανή που ζει μόνιμα στην Ελλάδα
«Έχουν σφαχτεί χιλιάδες νέοι και νέες, έχουν γεμίσει οι φυλακές με πολιτικούς κρατουμένους, όλοι μιλάνε για πόλεμο και εμείς μιλάμε για επιχείρηση διάσωσης», λέει ο πρόεδρος Ιρανών στην Ελλάδα
34χρονη Ιρανή στην Ελλάδα
9