Site icon NewsIT

Νέες μαρτυρίες για το ινστιτούτο αισθητικής που εξαπατούσε πελάτες – «Έβαζαν ορό με τζελ υπερήχων»

05.01.2023 | 18:56
Νέες μαρτυρίες για το ινστιτούτο αισθητικής που εξαπατούσε πελάτες – «Έβαζαν ορό με τζελ υπερήχων»

Δεν έχουν τέλος τα θύματα του κέντρου αισθητικής το οποίο έχει καταφέρει να εξαπατήσει εκατοντάδες ανυποψίαστους πελάτες αρπάζοντας τα λεφτά χρήματά τους, πουλώντας ανύπαρκτες και επικίνδυνες θεραπείες.

Η μαρτυρία της κυρίας Μαρίας στην εκπομπή Live News είναι χαρακτηριστική…. «Από εδώ είχα ένα καρύδι και από εδώ ένα λουκάνικο», αναφέρει το θύμα του κέντρου αισθητικής. Η συγκεκριμένη γυναίκα παραμορφώθηκε μετά το δήθεν υαλουρονικό που της χορήγησαν.

«Ένιωθα έναν πόνο στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πρησμένη στο δεξί μου μάγουλο. Πήγα την επόμενη μέρα εκεί, περίμενα τον γιατρό ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε ένας κύριος και μου είπε να πάρω κορτιζόνη για μέρα και θα γίνω καλά. Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Ήρθε μια κοπέλα και με κορόιδεψε μέσα στη μούρη μου. Περίμενα τρεις ώρες τον γιατρό και δεν ήρθε ποτέ. Μου είπαν ότι έπαθα αλλεργική αντίδραση».

Το πώς ακριβώς εξαπατούν τα θύματά τους οι ιθύνοντες, εξηγεί στην κάμερα του Live News μία πρώην υπάλληλος στο ινστιτούτο. Τα όσα αποκαλύπτει είναι σοκαριστικά.

«Τα μηχανήματα δε δουλεύανε, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ. Υπήρχαν σφραγισμένα προϊόντα τα οποία επιδείκνυαν στον κάθε πελάτη. Όταν ο γιατρός πήγαινε να κάνει την προετοιμασία της θεραπείας, έβαζε στην άκρη το σφραγισμένο κουτί, έπαιρνε άδεια μπουκαλάκια μπότοξ, τα γέμιζε με φυσιολογικό ορό και το χορηγούσε στον πελάτη. Το ίδιο γινόταν και με το υαλουρονικό. Εκτός από φυσιολογικό ορό έβαζαν και τζελ υπερήχων στη σύριγγα ώστε να σταθεροποιηθεί στο σημείο, να φαίνεται φουσκωμένο».

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ινστιτούτο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, έχοντας αλλάξει τουλάχιστον έξι ονομασίες, με εκατοντάδες καταγγελίες και εξαγριωμένους ανυποψίαστους πελάτες που έπαθαν είτε ζημιά στο σώμα τους είτε κλαίνε την τσέπη τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version