Ελλάδα

Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 66χρονο έγινε χτες (26.03.2023) το μεσημέρι, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

Θύμα του τροχαίου που έγινε στο Λαγονήσι είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

lagonisi   lagonisi lagonisi lagonisi lagonisi lagonisi

Φωτογραφίες του notia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κουκουλοφόροι στην Αχαΐα απείλησαν μάνα και κόρη και τους άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
Οι τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλλαν στην οικία που βρισκόταν μητέρα και κόρη, περίπου στις 2:30
Άνδρας συνελήφθη που ισχυριζόταν οτι εχει εκρηκτικά και απειλεύσε να ανατιναχθεί έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ. Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Γονείς ζητούν την οριστική απομάκρυνση της παιδιάτρου από το νοσοκομείο Ζακύνθου
Πρόκειται για την παιδίατρο που είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων επειδή είχε εφημερία την ημέρα που διακομίστηκε στα επείγοντα το βρέφος με μηνιγγίτιδα το οποίο εν τέλει μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Ρίο
Η παιδίατρος στην Ζάκυνθο