Ελλάδα

Νέο βίντεο με τον Ράινερ στη Νορβηγία – «Δεν ζητάει καθόλου τη μητέρα του»

Ο 6χρονος Ράινερ εξακολουθεί να βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του στην Νορβηγία μετά την απομάκρυνσή του από τη μητέρα του στην Κηφισιά.

Σε νέο βίντεο, σύμφωνα με το δικηγόρο του πατέρα του Ράινερ που παρουσίασε η εκπομπή Live News ο 6χρονος φαίνεται να διασκεδάζει ανοίγοντας ένα δώρο από το θείο του, ενώ όπως υπογράμμισε ο μικρός δεν ζητάει καθόλου τη μητέρα του.

Όσο για το γεγονός ότι ο πατέρας του Ράινερ έχει κλειστό το κινητό του και η μητέρα δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, ο ίδιος σημείωσε ότι μπορεί να επικοινωνήσουν με email.

Από την πλευρά της η μητέρα αναζητά τρόπους ώστε να ληφθεί υπόψιν η απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων και να επιστρέψει κοντά της το παιδί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παίκτης ριάλιτι ξυλοφόρτωσε με μεταλλικό αντικείμενο ασφαλιστή στο Αίγιο και στον έστειλε στο νοσοκομείο - «Θα κάνω χειρουργείο, βλέπω θολά»
«Έρχεται κοντά μου με κρυμμένο το δεξί χέρι και με χτύπησε στο πρόσωπο την ώρα που είχα σκύψε, μου έσπασε και το κόκκαλο μέσα στη μύτη» λέει ο 45χρονος ασφαλιστής
Ασθενοφόρο
Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: «Οι κατηγορίες για τον αγροτοσυνδικαλιστή θα πέσουν με εντυπωσιακό τρόπο» λέει η δικηγόρος του
Η μεταγωγή των συλληφθέντων στην Αθήνα θα γίνει απόψε το βράδυ με πλοίο της γραμμής για Πειραιά, για να οδηγηθούν τη Δευτέρα (15.12.2025) ενώπιον Ευρωπαίου Εισαγγελέα
ΟΠΕΚΕΠΕ