Ελλάδα

Νέος Κόσμος: Ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπούτσια και λίγα λουλούδια για τη μικρή Έφη

24ώρες μετά την τραγωδία, ο Νέος Κόσμος παραμένει σε κατάσταση σοκ. Κάτοικοι της περιοχής άφησαν στο σημείο όπου έπεσε το 4,5 ετών κοριτσάκι ένα ζευγάρι παιδικά παπουτσάκια, λουλούδια και κεριά. Μυστήριο παραμένει τι ώθησε τη μητέρα της να τη ρίξει από τον 5ο όροφο πριν αυτοκτονήσει. Η απέλπιδα προσπάθεια του πατέρα να σώσει τη γυναίκα και το παιδί του.

Μια περιοχή, ο Νέος Κόσμος, μουδιασμένη από το σοκ. Κανείς δεν μπορεί ακόμα, 24 ώρες μετά, να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Ακόμα περισσότερο γιατί τα αίτια που ώθησαν μια 40χρονη μητέρα να ρίξει στο κενό από τον 5ο όροφο το 4,5 ετών κοριτσάκι της, πριν αυτοκτονήσει και η ίδια.

[read4more]

Η γειτονιά στο Νέο Κόσμο πενθεί για τη μικρή Έφη, που μόλις στα 4,5 χρόνια της έφυγε, τόσο βίαια, τόσο τραγικά από τη ζωή.

Στο σημείο όπου έπεσαν παιδί και μητέρα, κάτοικοι της γειτονιάς, άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια, άφησαν σήμερα ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπουτσάκια, λίγα κεριά και λίγα λουλούδια. Στη μνήμη της μικρούλας Έφης.

Εικόνες που ραγίζουν καρδιές. Που λυγίζουν όσους τις βλέπουν.

Νέος Κόσμος

«Θέλω τον μπαμπά μου» φώναζε το κοριτσάκι λίγα δευτερόλεπτα πριν η 40χρονη μητέρα της, άγνωστο ακόμα γιατί, τη ρίξει στο κενό και την ακολουθήσει αμέσως μετά. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μιας γυναίκας και των δυο παιδιών της κι άλλων ανθρώπων που μένουν στην ίδια γειτονιά στο Νέο Κόσμο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του μικρού κοριτσιού. Ο άνθρωπος που είδε κι εκείνος τα πάντα να γίνονται μπροστά στα μάτια του, ανήμπορος να παρέμβει. Την ώρα που η σύζυγός του είναι βγει στο μπαλκόνι και κρατούσε το 4,5 ετών κοριτσάκι της έξω από τα κάγκελα, εκείνος γύριζε από τη δουλειά. Η αυτόχειρας είχε κλειδώσει την πόρτα με σύρτη για να μην μπορεί ο σύζυγός της να μπει στο σπίτι και τη σταματήσει.

neos kosmos aftoktonia

Όταν εκείνος προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα για να μπει στο διαμέρισμα και κατάλαβε πως δεν μπορούσε, χτύπησε στο διπλανό σπίτι. Βγήκε στο μπαλκόνι αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει, η γυναίκα του έπεσε από τον πέμπτο, χάνοντας ακαριαία τη ζωή της. Το παιδί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, άφησε την τελευταία του πνοή στις 17:40.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα γινόταν όπως προκύπτει από την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία του τραγικού πατέρα. Ούτε στο σπίτι βρέθηκε, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας από τη 40χρονη. Κάποια ένδειξη για την τραγική απόφαση που είχε πάρει για την ίδια και το παιδί της.

Ο σύζυγος της είπε στην αστυνομία πως η γυναίκα του δεν του είχε δώσει την εντύπωση πως κάτι πήγαινε στραβά. Δεν είχε δείξει, είπε, σημάδια ψυχολογικών προβλημάτων. Υπήρξαν διαστήματα που ήταν κλεισμένη στον εαυτό της, αλλά τίποτα δεν του έδωσε έστω την παραμικρή ένδειξη για τι σκόπευε να κάνει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Μια από τις πιο μελανές σελίδες της δημοκρατίας» χαρακτήρισε την υπόθεση ο Άκης Σκέρτσος
«Θεωρώ τον Γιάννη Στουρνάρα ως έναν βαθιά έντιμο άνθρωπο και πατριώτη που όλοι οι Έλληνες πολίτες του χρωστάμε», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος
Λούτσα: Οι τοξικολογικές θα «δείξουν» την κατάσταση του 29χρονου οδηγού – Είχε συλληφθεί 6 φορές για κλοπές και ναρκωτικά
Ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί έξι φορές για κλοπή μηχανών, κατοχή και διακίνηση κάνναβης και συμμετοχή σε κύκλωμα εξαπάτησης μέσω διαδικτύου, ενώ πριν πέντε χρόνια είχε εμπλοκή σε τροχαίο
Λούτσα: Οι τοξικολογικές θα «δείξουν» την κατάσταση του 29χρονου οδηγού – Είχε συλληφθεί 6 φορές για κλοπές και ναρκωτικά
Διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι ηλικιωμένης στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν - «Αν ήμουν μέσα μπορεί να με σκότωναν»
Δύο 35χρονοι επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της 79χρονης, η οποία απουσίαζε, ανεβαίνοντας από ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας - Τους αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα και κάλεσε την αστυνομία
Θεσσαλονίκη
Λούτσα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 29χρονος ζητάει από τους διασώστες να εξετάσουν το αυτί του ενώ είχε σκορπίσει τον θάνατο
Πριν καλά καλά οι διασώστες κατεβάσουν τα φορεία και ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί, ο 29χρονος τους πλησιάζει και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας, οι σκηνές που διαδραματίζονταν ήταν τραγικές
Τροχαίο στη Λούτσα