Ελλάδα

Νίκος Μαζιώτης: Κοντονής και Τόσκας θέλουν μια σφαίρα στο κεφάλι!

Μήνυμα που υπογράφεται από τον Νίκο Μαζιώτη, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν από τις δηλώσεις του συνηγόρου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, Φραγκίσκου Ραγκούση, μετά την κατάληξη της υπόθεσης του 6χρονου παιδιού τους.

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, ευχαρίστησε δημόσια τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Με την επιστολή του, ο Νίκος Μαζιώτης, όχι μόνο διαχωρίζει τη θέση του από εκείνη του συνηγόρου του, αλλά στέλνει και ένα πολύ σκληρό μήνυμα προς τους δύο υπουργούς αναφέροντας πως “Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι.”

Ολόκληρο το μήνυμά του: “ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιού μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Του ζητούσαν χρήματα και πριν την αρπαγή» λέει ο πατέρας του 15χρονου που τον λήστεψαν και τον εκβίαζαν μέσα στο βαν
«Του άρπαξαν 70 ευρώ, του έσκισαν την μπλούζα, του πέταξαν το κινητό και τον παράτησαν εκεί», είπε ακόμα ο πατέρας για την εφιαλτική περιπέτεια του γιου του
Αρπαγή και ληστεία σε βάρος 15χρονου στη Θεσσαλονίκη