Ελλάδα

“Ο διάλογος για το φορολογικό θυμίζει X-Factor”

 

Επίθεση στον υπουργό...

Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αναφορικά με τα φορολογικά μέτρα αλλά κυρίως για τον τρόπο που διεξάγεται ο διάλογος, εξαπέλυσαν οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, του Εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΓΕΣΒΕΕ, Δ. Ασημακόπουλος, αμφισβήτησε τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο διάλογος για την αλλαγή του φορολογικού συστήματος λέγοντας: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με τον τρόπο διαβούλευσης, μας θυμίζει το Χ-Factor ή μια προσπάθεια συλλογής εκθέσεων ιδεών. Διαβούλευση σημαίνει είπε ο κ. Ασημακόπουλος να γίνεται μεταξύ ενός υπουργού και των σωματείων και των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων». Ο ίδιος σημείωσε ότι λόγω της τροπής που έχει πάρει ο διάλογος η ΓΣΕΒΕΕ δεν καταθέτει προτάσεις.

 

Λίγη ώρα νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών “κήρυττε τον πόλεμο” κατά της φοροδιαφυγής, λέγοντας πως με το φορολογικό νομοσχέδιο θα τιμωρηθούν σκληρά όσοι “κλέβουν” από τους ειλικρινείς φορολογούμενους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμπανάκι» για τις ευπαθείς ομάδες από τον καύσωνα - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή στα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία
Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας