Ελλάδα

Ο Γιάννης Καλλιάνος για τα κλάματα του μωρού του στην ορκωμοσία: «Κάποια στιγμή ένιωσα αμήχανα αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι ένα μικρό παιδάκι»

Για το χαριτωμένο απρόοπτο κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του στη Βουλή, όταν το μωράκι του έβαλε τα κλάματα κι έκανε ακόμη και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάσει, μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, στα θεωρεία η σύζυγός του Χάρις με το μωρό παρακολουθούσαν την τελετή ορκωμοσίας, κι όπως ο ίδιος περιέγραψε, «είναι αλήθεια την ώρα που ξεκίνησε να κλαίει τον κατάλαβα κατευθείαν, αν και ήταν ψηλά στον δεύτερο όροφο του θεωρείου».

«Έκλαιγε τόσο δυνατά που τον κατάλαβα κατευθείαν. Εκείνη την ώρα έψαχνα τρόπο χωρίς να με καταλάβουν να έρθω σε επικοινωνία με την σύζυγό μου, για να πάρει το παιδί στο διάδρομο, γιατί δεν πρόκειται να σταμάταγε», συμπλήρωσε ο μετεωρολόγος του MEGA.

«Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής ου Νότιου Τομέα Αθηνών.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος 2
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα