Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Και ο Μαζιώτης στο “στρατηγείο” του Σταμπούλου στην Κυψέλη – Τι υποστηρίζει κάτοικος της περιοχής – “Είδα τη Ρούπα και ήταν φοβισμένη”

Και ο Μαζιώτης στο “στρατηγείο” του Σταμπούλου στην Κυψέλη – Τι υποστηρίζει κάτοικος της περιοχής – “Είδα τη Ρούπα και ήταν φοβισμένη”

– Το διαμέρισμα της Κυψέλης που είχε νοικιάσει ο Αντώνης Σταμπούλος ίσως ήταν ο τελευταίος σταθμός του Μαζιώτη πριν τη σύλληψη στο Μοναστηράκι
– Πάντα με μαντήλι στο κεφάλι και μεγάλα γυαλιά ηλίου εμφανιζόταν η Πόλα Ρούπα στο διαμέρισμα της οδού Καλλιφρονά
– Τελευταία φορά την είδαν τον Αύγουστο
– “Ήταν φοβισμένη και είχε καλύψει όλο το κεφάλι της” λέει αυτόπτης μάρτυρας

“Μίλησα στη Ρούπα”, υποστηρίζει γείτονας του Αντώνη Σταμπούλου στο διαμέρισμά της οδού Καλλιφρονά, οποίος μάλιστα μόλις χθες αναγνώρισε τόσο την συμβία του Ν. Μαζιώτη όσο και των Αντώνη Σταμπούλο σε φωτογραφίες που του έδειξαν αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής, που τον επισκέφθηκαν στο κατάστημα του.

Ο ηλικιωμένος επαγγελματίας, χρόνια κάτοικος της Κυψέλης και συγκεκριμένα της οδού Καλλιφρονά, όπου και βρέθηκε το “στρατηγείο” του “Επαναστατικού Αγώνα” μιλά και λέει ευθαρσώς πως έβλεπε ολόκληρο το καλοκαίρι την συμβία του Νίκου Μαζιώτη να επισκέπτεται το διαμέρισμα του 2ου ορόφου, που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ο Αντώνης Σταμπούλος.

Μάλιστα την στιγμή που ο υπογράφων βρίσκονταν στο κατάστημα του κυρ Γιάννη (σ.σ. το όνομα είναι φανταστικό καθώς η εντολή που πήρε από την ΕΛ.ΑΣ είναι να αποφεύγει την δημοσιότητα) μπήκε αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής και άρχισε να του δείχνει φωτογραφίες υπόπτων, μήπως και αναγνωρίσει κάποιον από αυτούς ως επισκέπτες του πρώην στρατηγείου του “Επαναστατικού Αγώνα”.

Στο μεταξύ ο “κυρ Γιάννης”, όλο το καλοκαίρι έβλεπε την Π. Ρούπα, πολλές φορές με το παιδί της να περιμένει στην είσοδο τις πολυκατοικίας προκειμένου να της ανοίξει την πόρτα ο Σταμπουλος: “…στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία ήταν μια συνηθισμένη γυναίκα η οποία είχε μαζί της κι ένα μικρο αγοράκι. Φορούσε πάντα ένα μαντίλι στο κεφάλι της μέχρι και το μέτωπο ενώ φορούσε και μεγάλα μαύρα γυαλιά”.

“Από το περασμένο Ιούνιο άρχισα να βλέπω αυτή τη γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας”, λέει ο κυρ Γιάννης: “….ερχόταν τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα στην πολυκατοικία αφού πρώτα ερχόταν μισή ώρα πιο μπροστά ο ψηλός με το μουσάκι (σ.σ. πρόκειται για τον Αντώνη Σταμπούλο)”.

Στην ερώτηση μας εάν είχε δει και το Νίκο Μαζιώτη, ο “κυρ Γιάννης” είπε ότι μια φορά είδε έναν άνδρα με τραγιάσκα και μαύρα γυαλιά ηλίου το περασμένο Ιούλιο να μπαίνει στην πολυκατοικία να κάθεται όχι παραπάνω από μισή ώρα στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου και να φεύγει.

Ίσως ήταν η ημέρα που ο Νίκος Μαζιώτης κατέβηκε στο Μοναστηράκι και συνελήφθη από τους Αστυνομικούς, καθώς ο “κυρ Γιάννης” έχει την εντύπωση πως φορούσε τα ίδια ρούχα με το πρόσωπο που είδε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Καλλιφρονά.

Έκτοτε και σύμφωνα με την μαρτυρία του “κυρ Γιάννη” οι επισκέψεις του ψηλού άνδρα με το μουσάκι στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, το οποίο είναι δίπλα στο διαμέρισμα του αδελφού του γνωστού ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, έγιναν σπάνιες, μέχρι και το περασμένο Αύγουστο που εμφανίσθηκε εκ νέου η γυναίκα η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία του είναι η Π. Ρούπα: “…την κυρία με το παιδάκι την ξαναείδα το περασμένο Αύγουστο να περιμένει πάλι στην εξώπορτα τις πολυκατοικίας. Είχε φόβο επάνω της, είχε καλύψει ολόκληρο το κεφάλι της με μαντίλι μέχρι και τα μάτια και φορούσε τα μεγάλα μαύρα γυαλιά. Είχε φόβο επάνω της ήταν ένας φοβισμένος και αγχωμένος άνθρωπος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστήριο για τον Αντώνη Σταμπούλο και σε ποιές φυλακές θα καταλήξε

Ψάχνει δυο “εξαφανισμένους” φίλους του Α. Σταμπούλου η Αντιτρομοκρατική

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε το αυτοκίνητο του Σταμπούλου – ΦΩΤΟ

Αληθινά τα στοιχεία, πλαστή η ταυτότητα – Έτσι κινούνταν ο Αντώνης Σταμπούλος – Τι πιστεύει η αντιτρομοκρατική για νέα διαμερίσματα – γιάφκες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε