Ελλάδα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρεται στις φυλακές Μαλανδρίνου – «Δεχόταν απειλές στον Κορυδαλλό»

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μετάγεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, δεν θα παραμείνει άλλο στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού.

Επικαλούμενος διά του δικηγόρου του, λόγους ασφαλείας κι απειλών κατά της ζωής του, ο δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αρχικά θα τοποθετηθεί σε κελί μόνος του και σε πολύ μικρό διάστημα θα αποκτήσει και συγκρατούμενο στο κελί του.

Στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα υπάρχουν κελιά των τεσσάρων και των δύο ατόμων για τους βαρυποινίτες, όπως είναι και ο συζυγοκτόνος πιλότος των Γλυκών Νερών.

Να σημειωθεί ότι στις φυλακές Μαλανδρίνου, ανάμεσα σε άλλους, κρατούνται κυρίως σκληροί ποινικοί, καθώς και άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η γιαγιά του 13χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι στην Ηλεία - «Χάσαμε το παιδάκι μας, ήταν η κακιά η ώρα»
«Δεν έχουμε τίποτα εναντίον της οικογένειας και του ανθρώπου που έγινε το ατύχημα, έτυχε να συμβεί, το παιδί έτρεχε με το πατίνι γιατί τα παιδιά δεν προσέχουν με αυτά» λέει η γιαγιά του 13χρονου Κωνσταντίνου
Ο 13χρονος Κωνσταντίνος που σκοτώθηκε με το πατίνι του
10
Την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
«Η άρνηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να εκπληρώσει το κατά νόμο καθήκον του σε μια τόσο σημαντική υπόθεση αποτελεί θεσμική εκτροπή» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI