Ελλάδα

Τροχαίο στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία – Έντονη κίνηση στο σημείο

Το πρόβλημα ξεκινάει από το ύψους της Πέτρου Ράλλη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κηφισού το απόγευμα της Πέμπτης (30.04.2026), δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων στο ρεύμα προς Λαμία.

Στην άνοδο του Κηφισού επικρατεί έντονη κίνηση λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε στην άνοδο στο ύψος των ΚΤΕΛ. Το πρόβλημα ξεκινάει από το ύψους της Πέτρου Ράλλη.

Παράλληλα, στο «κόκκινο» είναι η άνοδος και από τα Σεπόλια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τεράστιες καθυστερήσεις και ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας, με την κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία, και σε Κηφισίας, Αττική οδό, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Παραλιακή.

Την ίδια εικόνα έχει και η Λεωφόρος Αθηνών, με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος του Δαφνί και να φτάνει μέχρι και τον Σκαραμαγκά, ενώ στην Λεωφόρο Κηφισιάς, η κίνηση είναι εντονότερη στην άνοδο και ξεκινά από την συμβολή της με την Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μέχρι και την Πεντέλη.

Με «βήμα σημειωτόν» κινούνται τα οχήματα και στο κέντρο με το μεγαλύτερο πρόβλημα να συναντάται σε Πειραιώς, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Λεωφόρο Συγγρού και γύρω από το Μεταξουργείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 14