Ελλάδα

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου: Παραδόθηκε ηλεκτρικές συσκευές και είδη πρώτης ανάγκης

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την έμπρακτη στήριξη των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου, που επλήγησαν από τους πρόσφατους μεγάλους σεισμούς, υλοποίησε ο ΟΠΑΠ από κοινού με το δίκτυο συνεργατών του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, προμηθεύτηκαν ηλεκτρικές συσκευές για τις εγκαταστάσεις προσωρινής στέγασης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και συγκέντρωσαν κουβέρτες, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά ατομικής χρήσης για τους κατοίκους.

Οι οικιακές συσκευές και τα είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής παραδόθηκαν στους σεισμόπληκτους, την  Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021,  από αντιπροσωπεία του σωματείου πρακτόρων ΟΠΑΠ Νομού Ηρακλείου, που επισκέφθηκε το δημαρχείο Μινώα Πεδιάδας.

opap seismopliktoi

Την υλική βοήθεια παρέλαβε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευαισθητοποίηση και την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και των συνεργατών του. 

Φιλικός αγώνας αλληλεγγύης με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ

Επιπλέον, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων του ΟΠΑΠ με την ομάδα του ΟΦΗ για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου, διοργανώνεται φιλικός αγώνας αλληλεγγύης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

opap seismopliktoi

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Περιφέρεια Κρήτης για την επισκευή σχολείου, που  υπέστη ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμπανάκι» Παπαστεργίου για social media: Τα παιδιά μας κινδυνεύουν – Έρχονται απαγορεύσεις και περιορισμοί ανάλογα με την ηλικία
«Κινηθήκαμε με τη Γαλλία, την Ισπανία και τη Δανία προκειμένου η Ευρώπη συνολικά να νομοθετήσει ώστε να προστατέψουμε τα παιδιά» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Κινητό με εφαρμογές των social media 22
«Στίβεν» το όνομα του Κινέζου πράκτορα που στρατολόγησε τον 54χρονο κατάσκοπο σμήναρχο – Έδιναν «ραντεβού» σε εστιατόριο του Πειραιά
Ο σμήναρχος μάλιστα, φέρεται να είπε στις αρχές ότι πήγαινε μεταμφιεσμένος στα ΑΤΜ προκειμένου να κάνει αναλήψεις χρημάτων, τα οποία του έστελνε ο Κινέζος πράκτορας
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία