Ελλάδα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έψαλλε στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως

Από νεαρή ηλικία ο Σωτήρης Τσιόδρας συνηθίζει να ψάλλει στις Λειτουργίες. 

Σήμερα, Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικαλάου.

Click4more: Figaro: Ο Τσιόδρας θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της Ελλάδας

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος είναι και πατέρας επτά παιδιών, συνηθίζει να ψάλλει σε λειτουργίες, όταν το βαρύ πρόγραμμά του το επιτρέπει.

Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πιστών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο δράστης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και το έπαιζε λυπημένος» λέει γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Λαμία
«Όταν έβλεπες τον 43χρονο δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία