Ελλάδα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έψαλλε στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως

Από νεαρή ηλικία ο Σωτήρης Τσιόδρας συνηθίζει να ψάλλει στις Λειτουργίες. 

Σήμερα, Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικαλάου.

Click4more: Figaro: Ο Τσιόδρας θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της Ελλάδας

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος είναι και πατέρας επτά παιδιών, συνηθίζει να ψάλλει σε λειτουργίες, όταν το βαρύ πρόγραμμά του το επιτρέπει.

Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πιστών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας