Ελλάδα

Ο Χαρδαλιάς μίλησε, η Μόνικα Μπελούτσι στην Αθήνα… αναβλήθηκε!

Η “εκρηκτική” ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι ετοιμαζόταν για τις παραστάσεις “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” στην Αθήνα, ωστόσο ο… Νίκος Χαρδαλιάς είχε άλλη άποψη.

Κι αυτό διότι πρόσθετα μέτρα στο χώρο του θεάματος στην Αττική για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης, 22.09.2020, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Click4more: Κορονοϊός: Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως από την Πέμπτη, 24.09.2020, αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις στην Αττική εκτός των θερινών κινηματογράφων.

Έτσι, οι παραστάσεις με την Μόνικα Μπελούτσι αναβλήθηκαν, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα τονίζεται: “Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες”.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/lykofostheater/posts/3653120828074118

Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοινικούντα: «Πίσω από τη διπλή δολοφονία κρύβονται κι άλλα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον» λέει η ανιψιά του 68χρονου
Η κ. Αμαλία σημείωσε πως έχει δεχτεί απειλές και αποκάλυψε πως ο ξάδελφός της είχε φροντίσει να πείσει τον θείο τους ότι πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας βρισκόταν ο ανήλικος γιος της
O 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ο 32χρονος επιχειρηματίας οδηγούνται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα – Δεν ξεπερνά τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία
Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα
καιρός